TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 11. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Hanka Malkova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 3954
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 6.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133198.03 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 10 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Hanka Malkova

Jak psát blog?

Nový Sebekoučink je na světě! Využijte jeho testování zdarma

13. 07. 2016

Program Sebekoučink většina z vás moc dobře zná, co možná ale nevíte, je, že jsme na něm předcházející měsíce (vlastně spíše roky) usilovně pracovali, abychom ho pro vás vylepšili a zdokonalili.

V průběhu léta poběží testovací verze Nového Sebekoučinku, kterou můžete zdarma vyzkoušet. Možná se divíte, proč to slovo zdarma, ale rozhodli jsme se z důvodu celkového zkvalitnění programu Nový Sebekoučink po spuštění plné verze drobně zpoplatnit.

Chceme vám poskytnout opravdu kvalitní program a tento drobný příplatek nám pomůže pokrýt alespoň malou část nákladů. Jedná se o symbolickou částku 3,-Kč/den, celý 12-ti týdenní cyklus odpovídá 25 minutám programátorské práce. A věřte, že toho času stráveného nad úpravami bylo opravdu mnoho. A do budoucna ještě bude. Díky těmto prostředkům budeme moci na programu neustále pracovat, aktualizovat ho a dále zdokonalovat.

Věrní uživatelé, kteří již na STOBklubu nějakou tu dobu působí, mají možnost využívat nadále zdarma původní verzi programu.  

Věříme však, že vás Nový Sebekoučink zaujme a rádi podpoříte naši snahu a program budete využívat v jeho nové verzi.

A co vás v nové verzi čeká?
Mnoho z vás určitě ocení, že program bude sledovat, jak jste na tom s příjmem cukru a vlákniny, nově je také vytvořen vstupní dotazník, je přehlednější a výpočty pro doporučený příjem jsou sestavovány podle nejnovějších vědeckých poznatků, zohledňuje se i vaše běžná aktivita v zaměstnání, což nám bylo často vyčítáno, že v původní verzi chybělo. Novinkou je také možnost kopírovat jídla do jakéhokoli jídla dne, což bylo také vaším častým požadavkem. Jednodušší bude i práce s vašimi recepty. Mimo to vás čeká zbrusu nová aktuální a značně rozsáhlá databáze potravin, ve které se vám bude navíc snadněji vyhledávat.

Novinek je ještě mnohem více, možná nebudou na první pohled vidět, ale určitě je při práci s programem oceníte, tak neváhejte program vyzkoušet!  

A ještě pár technických informací k testování:

Testovací verze běží samozřejmě zdarma, proto se nelekejte informací ohledně platby a neberte je v potaz.

Testovat můžete celý cyklus Nového Sebekoučinku nebo opakovaně jeho zkrácenou 3-denní verzi.
Současně může mít uživatel otevřenou jen jednu verzi Sebekoučinku, Nový nebo Původní. Máte-li otevřený současný Sebekoučink a máte zájem otestovat nový, před testováním si uložte současný rozpracovaný Sebekoučink tlačítkem Uložit do pdf a zrušte jej. Poté můžete volit Nový Sebekoučink a vyplnit Vstupní dotazník. Jinak můžete i nadále pokračovat ve vašem otevřeném Sebekoučinku.

Program nově hodnotí i příjem cukrů a vlákniny, u dříve zadaných vlastních potravin a receptů bude jejich obsah orientačně přepočten dle toho, v jaké kategorii je potravina zařazena (příp. jednotlivé potraviny z receptu). Pro přesná čísla je lepší zadat potravinu nebo recept nově.

Pokud v programu narazíte na nějakou chybu, dejte nám prosím vědět a napište do diskuse Testujeme Nový Sebekoučink.

Předem vám moc děkujeme za vaši ochotu a velmi oceníme všechny vaše připomínky.

Hodnocení (13 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 01. 2020 07:53
možná by stačila nová faktura a poplatit nebo jen poplatit,ale s jakým VS?nebo není třeba?
14. 01. 2020 07:52
Ach jo,už 4.den se pokouším přihlásit na pokračování sebekoučinku,ALE nejde to a nejde to.Ukončila jsem řádně první 3 měs.cyklus a dál nevím kudy kam?Poradí mi někdo?Díky
29. 08. 2016 16:55
Můžu se zeptat, do kdy přibližně bude zdarma? Děkuji
22. 07. 2016 21:06
Postřehy z nového sebekaučinku zatím skvělé :-) Jinak vše jako Abula, nebudu to psát dvakrát :-) Díky!
22. 07. 2016 20:54
Tento týden jsem se zapojila k testování. Je zde mnoho nového, zatím se rozkoukávám. Trochu mi děla problém zorientovat se v oblíbených, byla jsem zvyklá, že se rozbalí podle kategorií, ale jde o zvyk. Moc Stobu fandím a díky za vše, co pro nás děláte!
22. 07. 2016 15:54
Dnes jsem se zapojila do testování nového sebekoučinku, za týden sdělím zkušenosti. Díky Stobu, že má tyto výborné stránky a vymýšlí inovace !
21. 07. 2016 10:27
Po prvním týdnu na novém Sebekoučinku musím říci, že nové funkce jsou výborné a užitečné. Například hodně mě překvapil semaforek "vláknina", protože jsem byla doposud přesvědčená, že vlákniny mám dost. A ejhle - často mi zasvítí žlutý semafor a musím ještě trochu přidat. Také možnost kopírování do libovolného druhu jídla je výborná. A výběr potravin se myslím hodně rozrostl. Děkuji !
20. 07. 2016 12:06
Výborná funkce kopírovat do kterého dne chci a hlavně, do kterého druhu. To mi chybělo.
16. 07. 2016 23:34
Děkujeme za milá slova - a já děkuji mladému teamu STOBu, že vymýšlí inovace na stobklubu a jsem moc ráda, že mám pokračovatele
a Nadě děkuji za testování
15. 07. 2016 21:29
nada moc děkuji
14. 07. 2016 21:46
Hefaista: Zrušíš otevřený cyklus a máš na výběr tlačítka Spustit Nový Sebekoučink nebo Vyzkoušet 3 dny.
14. 07. 2016 21:11
jak se na nový sebekoučink dostanu?
14. 07. 2016 09:29
Moc děkujeme za vaši podporu.
antoninpetras: Zatím ještě nevíme, jak dlouho poběží tato testovací verze, uvidíme, jak se nám bude postupně dařit vychytávat chyby. Ale pro stávající uživatele poběží i nadále původní verze zdarma. Novou verzi si budete moct vyzkoušet na 3 dny zdarma, takže se pak budete moct rozhodnout, co vám bude vyhovovat více. Ale nepředpokládám, že by vám přišel původní Sebekoučink lepší než ten Nový :)
14. 07. 2016 09:23
Souhlas s příspěvky níže :-)Když vidím,jak nutriční poradce vezme dvě sta jen za to,že si u něj vlezu na váhu,tak tady na STOBu je vlastně celé poradenství zdarma včetně morální podpory.Myslím,že to Iva Málková vymyslela moc dobře:-)Nejen poděkování si určitě zaslouží.A vlastně i celý tým STOBu.
13. 07. 2016 22:34
Upřimně? Divím se, že jste nějak nezpoplatnili starou verzi... V Americe byste se už možná váleli ve vatě. Ale k věci. Nehodlám rušit stávající cyklus. Poběží mi do září. Pro případ, že by mi nový nevyhovoval, budou běžet verze souběžně déle než do konce léta?
13. 07. 2016 21:04
Nový cyklus založen. Jsem zvědavá, již dlouho jídlo nezapisuji ( jen váhu), ale zkusím to :-))) A rozhodně nejsem proti zaplatit za nový program. Berte to jako poděkování za vše co pro nás děláte :-)))
13. 07. 2016 20:37
sifaka: Moc nás těší, že se Nový Sebekoučink líbí :) Jestli myslíte horním semaforkem sacharidy a spodním cukry, tak je to tak, že ze sacharidů si můžete ještě trochu dopřát, ale mělo by to být formou polysacharidů a nikoli cukrů, které už máte pro dnešek vyčerpané. Takže to znamená, že byste si už neměla dávat nic sladkého, ale něco, co obsahuje převážně škroby - může to být třeba kousek celozrnného pečiva, knackebrot nebo nějaký druh přílohy, kterou samozřejmě doplníte zeleninou a nějakým zdrojem bílkovin.
13. 07. 2016 20:31
bejto: Pokud máte oblíbených potravin takovéhle množství, tak věřím, že je vyhledávání bez kategorií asi složitější. Ale doporučovala bych vám vyzkoušet vyhledávač, když víte přesný název potraviny, tak ho stačí vepsat do řádku a máte potravinu hned k dispozici bez nějakého hledání. Vaše oblíbené potraviny se budou řadit při vyhledávání na první místa.
13. 07. 2016 16:37
Původně jsem chtěla dojet 8 týdnů starého koučinku,protože jsem se s ním hodně skamarádila.Ale když se vám podařilo zachovat vlastní recepty a potraviny-oželela jsem stará data a vrhla se do zkoušení nového.Bude nás víc-nebudem se bát vlka nic:-)Databáze,kopírování jídel na jiné části dne-bezva zlepšení.Že se dá upravit pracovní aktivita v průběhu cyklu-super pro marody či dovolenkáře :-).Jen prosím vysvětlete mi někdo semaforky sacharidů.Když mám na horním 92% a na spodním 102%.Můžu si do večera ještě něco dát,a pokud ano tak co přibližně?Možná to ostatní pochopili jen já ne:-))Děkuji
13. 07. 2016 16:33
Ďakujem za odpovede. Ja osobne mám v sekcii Oblíbené asi 250-300 potravín. Varianta pred tým bola podla mna praktickejšia - čiže rýchlejšia.
13. 07. 2016 15:13
bejto: Usoudili jsme, že tahle varianta je lepší. Ale každému vyhovuje něco jiného, pokud vás bude více, kdo bude chtít původní variantu, tak se k ní můžeme vrátit. Novinkou je také to, že se potravina, kterou zapíšete více než 5x, zařadí mezi oblíbené automaticky. Pokud ji tam nebudete chtít, tak si ji můžete z oblíbených smazat. Nově je upraveno i řazení potravin při vyhledávání pomocí vyhledávače, vyhledávání by mělo být snadnější, tak můžete vyzkoušet i tuhle formu zapisování.
13. 07. 2016 14:49
A nemohlo by to byt usporiadané tak ako predtým, po jednotlivých skupinách a až potom si rozbaliť jednotlivé potraviny ?
13. 07. 2016 14:45
Uz to vidím, je to tam, len na inom mieste :-))) Prehliadla som.
13. 07. 2016 14:42
Prechadzam nový sebekoučing a dosť mi tam chýba sekcia Oblíbené potraviny. Tu by ste tam mohli ponechať, pretože šetrila čas - prechádzať celú databázu je zdlhavé. Aj tak máme každý svoj okruh oblubených potravín, z ktorých si skladáme jedálniček.
13. 07. 2016 14:30
Veškeré informace se dozvíte ve skupině Testujeme Nový Sebekoučink. Na některých chybách už pracujeme, děkujeme za upozornění. Smazání cyklů už také řešíme, pokud se vám smazal cyklus a budete ho chtít obnovit, napište na jirka@trueapps.cz a programátor cyklus obnoví. Omlouváme se za komplikace.
13. 07. 2016 14:01
Mám trochu problém - minulý týden jsem v původní verzi sebekoučinku zakládala další cyklus a dnes, když jsem v něm chtěla pokračovat, tak ho tam nemám :-( Prostě zmizel :-( Vím, že je to jen týden, založila jsem tedy další cyklus, ale docela dost mě to rozladilo :-(
13. 07. 2016 11:43
Jsem v původní verzi Sebekoučinku. Dnes jsem si zadala jídelníček a přestože mi semaforek ukazuje 106 % plánovaného příjmu, svítí červeně místo zeleně a tlačítko cíle a body nepočítá, přestože zbytek semaforků u jídla svítí zeleně. Někde se do programu vloudila chybička.
Včerejšek ukazuje správně.
13. 07. 2016 11:27
informace o tom, jak bude probíhat platba, jsou v častých dotazech v kategorii Nový Sebekoučink http://www.stobklub.cz/faq-dotaz/200/, ale zatím program ještě nějakou dobu můžete využívat zdarma :)
13. 07. 2016 09:35
Ráda vyzkouším.Jak bude potom probíhat platba?
12. 07. 2016 21:04
Diky, urcite vyzkousim
12. 07. 2016 21:04
Diky, urcite vyzkousim

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři